Şahin Park – 2 Projemizin Temelleri Atılıyor!

Şahin Park – 2 Projemizin Temelleri Atılıyor!

ŞAHİN PARK – 2
“İncelik ve Zerafetin Mükemmeliyetçi Bir Sunumu”
Hayaliniz hayatınız oluyor, tüm hayallerinizi içinize sığdırabileceğiniz bir hayata hazır mısınız?
Hayalinizdeki ev hazır. İzmir’in orta yerinde, hayatın tam merkezinde, Gaziemir’de yeni bir hayat yeni bir proje, Şahin Park – 2
Rüyalarınızdan ilham alarak tasarladık, teknoloji ve estetiğin buluştuğu mekanlar ile İzmir’de, Gaziemir’in kalbinde size bir yer açtık.

Hayatın merkezinde, Gaziemir’de sıra dışı bir proje…

Modernizmin doruklarında, hayallerin Gaziemir’de gerçekleştiği son nokta, başka bir hayat sanki, kentin kalbinde prestijli bir yaşam arayanlar için Gaziemir’de Optimum AVM’nin hemen yanıbaşında muhteşem lokasyonu ile hayatın ve şehrin merkezinde yeşillikler içinde bir yaşam, tüm ihtiyaçlarınız için geliştirilmiş bir konsepttir Şahin Park – 2.

Size bir yaşam tarzı vadediyoruz, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız?

Öyle bir yaşam tarzı ki bu; egeli bir solukla nefeslenen masalsı bir hayat, kentin içinde ama kentin dışında hissettirecek bir nefes, lüksü estetikle harmanlayan, farklı tarzlar, farklı ihtiyaçlar, farklı tercihler için yepyeni bir yaşam, yaşamaktan gurur duyacağınız bir ev, sadece yeni bir ev değil, yeni bir yaşam üretiyoruz.

ÇİZGİ ÖTESİ GÜZELLİK; ŞAHİN PARK – 2

Proje hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilir ya da 0232 343 50 56 – 0533 520 06 15 – 0533 223 11 06 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

No comments